Reviews

Laat een review achter

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Karen heeft geschreven op augustus 31, 2022 om 20:38
30 aug 2022: Eindelijk weet ik nu welke make-up bij mijn gezicht past! Jolanda heeft dit in de leerzame workshop goed uitgelegd en de technieken om dit zelf thuis toe te passen laten zien. Fijne workshop, ik heb er veel van geleerd. Bedankt Jolanda!
... Wissel deze metabox.
Debby Jansen-de Jong heeft geschreven op juni 23, 2022 om 11:51
Fijne workshop gehad bij Jolanda , neemt alle tijd en is ook zeker geΓ―nteresseerd in jou persoonlijk . Heeft mooie produkten die erg prettig aanvoelen op de huid.
Goede tips ontvangen die voor mijn huid werken .
Echt een aanrader als je jezelf eens in het zonnetje wilt zetten en jezelf laten shinen !!
Thanx
... Wissel deze metabox.
Nicky Lammers heeft geschreven op juni 23, 2022 om 07:51
Ik vond de 1 op 1 workshop geweldig!
... Wissel deze metabox.
Annemarieke Peijnenburg-Oerlemans heeft geschreven op mei 24, 2022 om 16:32
Ik heb een super leerzame workshop gehad bij Jolanda. nu nog even wachten op mij spulletjes en dan kan ik zelf lekker aan de slag!
... Wissel deze metabox.
Anouk Schell heeft geschreven op april 6, 2022 om 18:53
Wat een leuke ochtend was het bij Jolanda, heel gezellig, goede tips en een heel warme ontvangst. Eigenlijk was de tijd veel te kort, haha. Veel geleerd en dingen die je echt makkelijk zelf kunt toepassen. Was zeker de moeite waard. Nu thuis aan de slag met de mooie producten, gaat zeker goed komen. En als niet, dan mag je Jolanda altijd bellen voor hulp!
Top toch?
... Wissel deze metabox.
Karin heeft geschreven op maart 24, 2022 om 14:40
Goedemorgen Jolanda, ik heb een ontzettend leuke dag gehad gisteren. Echt heel blij met het resultaat! Nu maar gaan oefenen om net zo'n mooi resultaat te krijgen.
Heb nog lekker lopen shinen in Breda. En 's avonds zelfverzekerd op de vergadering.
Naar bed gaan zo lang mogelijk uitgesteld, omdat ik het zo jammer vond de make-up te verwijderen.
Mijn partner en dochters vonden het ook prachtig. Veel mooiere blik!
Dankjewel voor deze mooie ervaring. Je bent een topper!
Lieve groetjes,
Karin 😘
... Wissel deze metabox.
Daphne Ouist heeft geschreven op maart 21, 2022 om 17:01
Wat een leuke en leerzame workshop Jolanda. 😊
Heb veel geleerd vanochtend, en zal
je tips zeker uitproberen.
... Wissel deze metabox.
Didi Laarman heeft geschreven op maart 15, 2022 om 16:59
Een ochtend voor mijzelf, om eens te kijken welke make-up er nu bij mij past. Een fijne ochtend waarbij ik me zeer welkom voelde. Goede tips gekregen, nieuwe inzichten, en een mooi resultaat, precies wat ik hoopte. Nu zelf aan de slag, en bij vragen kan ik altijd een bericht sturen, wat fijn, wat lief en attent! Dankjewel Jolanda, en tot snel!
... Wissel deze metabox.
Saskia heeft geschreven op maart 8, 2022 om 18:38
Ik was vandaag bij Jolanda. Een hartelijke sympathieke vrouw.
Heb enorm genoten van alle tips en tricks en ben supermooi opgemaakt.
Daarna moest ik nog gaan werken en kreeg heel veel complimenten!
En… gelukkig herkende mijn mobiel mijn gezicht nog πŸ˜‚
Bedankt Jolanda voor de fijne ochtend!
... Wissel deze metabox.
Inge Smulders heeft geschreven op maart 2, 2022 om 15:56
Vandaag bij Jolanda geweest voor een 1 op 1 make up workshop.
Wat een leuke mooie en (h)eerlijk vrouw.
Je kunt lekker jezelf zijn en zij geeft je tips en tricks . Ik heb het als Quality time voor mezelf ervaren . En nu op mijn gemakje alle producten gaan uit proberen en gebruiken . Bedankt Jolanda.
... Wissel deze metabox.
Cindy Verhoeven heeft geschreven op januari 30, 2022 om 20:27
In een persoonlijke setting krijg je advies op maat. Jolanda heeft snel door welke make up bij je past. Met handige tips en kleine veranderingen kun je net iets beter je gezicht laten stralen. Dank je wel Jolanda!
... Wissel deze metabox.
Suzanne Van de Wetering heeft geschreven op december 9, 2021 om 20:16
Ik heb een heerlijke en leerzame middag gehad met veel bruikbare tips!
Jolanda ontvangt je enorm gastvrij met thee en chocolaatjes .
Jolanda je bent een mooi mens, van binnen en buiten!
... Wissel deze metabox.
Kerstin Bloemendaal heeft geschreven op december 8, 2021 om 09:48
Super gezellige en leerzame workshop gehad vanmorgen. Erg blij met het eindresultaat en nu zelf ermee aan de slag.
... Wissel deze metabox.
BarBara heeft geschreven op december 7, 2021 om 15:23
ik kan hier maar één ding op zeggen: het was SUPER. Jolanda pikte er vanzelf precies die dingen uit waar ik vragen over had. Subtiele aanpassingen, maar toch een wereld van verschil. Ook als je zelf veel bezig bent met make up (en eigenlijk nooit zonder de deur uit gaat) een absolute aanrader. Als kers op de taart was het ook nog super gezellig.
... Wissel deze metabox.
Inez Schrale heeft geschreven op december 2, 2021 om 00:21
Een geweldig toffe morgen gehad bij je !!! Veel geleerd en je hebt mijn weer laten stralen wat een prachtig resultaat !!! Dank je wel daarvoor πŸ™‚
... Wissel deze metabox.
Debby Leijten heeft geschreven op november 30, 2021 om 20:22
Heel blij met mijn nieuwe make-up van by Jooz ! Heerlijke middag gehad met veel informatie, tips en trucs om mezelf zo mooi mogelijk op te maken.
Zeker een aanrader !
Met lekkere thee en chocola πŸ₯°

Dankjewel Jolanda πŸ‘πŸ»πŸ‘ŠπŸ»πŸ˜
... Wissel deze metabox.
Sonia heeft geschreven op september 19, 2021 om 09:35
Op 7 sept jl. een workshop gevolgd bij Jolanda. Het was een hele leuke workshop. Tip & Tricks geleerd. Mooie producten en natuurlijk geshopt. Jolanda is een hele leuke spontane gastvrouw en het is het zeker waard om een workshop te volgen. Tot de volgende keer !!!
... Wissel deze metabox.
Sonia heeft geschreven op september 18, 2021 om 09:57
Op 7 sept 2021 heb ik een workshop gevolgd en tips gekregen . Vond het erg leuk om te doen! Veel geleerd. Mooie producten en gelijk wat gekocht! Jolanda is een leuke gastvrouw en heeft veel kennis. Ik zou het iedereen aanraden πŸ‘πŸ˜˜
... Wissel deze metabox.
Yolanda heeft geschreven op september 15, 2021 om 17:16
Een hele fijne persoonlijke make upworkshop van By Jooz met veel goede tips.
Het resultaat is ook zo mooi en natuurlijk, hoe fijn is dat.
Dankjewel Jolanda Visser.
... Wissel deze metabox.
Rosa van Heel heeft geschreven op september 7, 2021 om 10:12
Vorige week een leuke, gezellige en leerzame workshop gehad.
Jolanda bedankt voor alle tips dat ik van jou heb gekregen. Ook meteen wat geshopt πŸ˜‰
en ik ben tevreden met mijn nieuwe look…

Dankjewel πŸ€
... Wissel deze metabox.