Reviews

Laat een review achter

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Karin heeft geschreven op maart 24, 2022 om 14:40
Goedemorgen Jolanda, ik heb een ontzettend leuke dag gehad gisteren. Echt heel blij met het resultaat! Nu maar gaan oefenen om net zo'n mooi resultaat te krijgen.
Heb nog lekker lopen shinen in Breda. En 's avonds zelfverzekerd op de vergadering.
Naar bed gaan zo lang mogelijk uitgesteld, omdat ik het zo jammer vond de make-up te verwijderen.
Mijn partner en dochters vonden het ook prachtig. Veel mooiere blik!
Dankjewel voor deze mooie ervaring. Je bent een topper!
Lieve groetjes,
Karin 😘
... Wissel deze metabox.
Daphne Ouist heeft geschreven op maart 21, 2022 om 17:01
Wat een leuke en leerzame workshop Jolanda. 😊
Heb veel geleerd vanochtend, en zal
je tips zeker uitproberen.
... Wissel deze metabox.
Didi Laarman heeft geschreven op maart 15, 2022 om 16:59
Een ochtend voor mijzelf, om eens te kijken welke make-up er nu bij mij past. Een fijne ochtend waarbij ik me zeer welkom voelde. Goede tips gekregen, nieuwe inzichten, en een mooi resultaat, precies wat ik hoopte. Nu zelf aan de slag, en bij vragen kan ik altijd een bericht sturen, wat fijn, wat lief en attent! Dankjewel Jolanda, en tot snel!
... Wissel deze metabox.
Saskia heeft geschreven op maart 8, 2022 om 18:38
Ik was vandaag bij Jolanda. Een hartelijke sympathieke vrouw.
Heb enorm genoten van alle tips en tricks en ben supermooi opgemaakt.
Daarna moest ik nog gaan werken en kreeg heel veel complimenten!
En… gelukkig herkende mijn mobiel mijn gezicht nog πŸ˜‚
Bedankt Jolanda voor de fijne ochtend!
... Wissel deze metabox.
Inge Smulders heeft geschreven op maart 2, 2022 om 15:56
Vandaag bij Jolanda geweest voor een 1 op 1 make up workshop.
Wat een leuke mooie en (h)eerlijk vrouw.
Je kunt lekker jezelf zijn en zij geeft je tips en tricks . Ik heb het als Quality time voor mezelf ervaren . En nu op mijn gemakje alle producten gaan uit proberen en gebruiken . Bedankt Jolanda.
... Wissel deze metabox.
Cindy Verhoeven heeft geschreven op januari 30, 2022 om 20:27
In een persoonlijke setting krijg je advies op maat. Jolanda heeft snel door welke make up bij je past. Met handige tips en kleine veranderingen kun je net iets beter je gezicht laten stralen. Dank je wel Jolanda!
... Wissel deze metabox.
Suzanne Van de Wetering heeft geschreven op december 9, 2021 om 20:16
Ik heb een heerlijke en leerzame middag gehad met veel bruikbare tips!
Jolanda ontvangt je enorm gastvrij met thee en chocolaatjes .
Jolanda je bent een mooi mens, van binnen en buiten!
... Wissel deze metabox.
Kerstin Bloemendaal heeft geschreven op december 8, 2021 om 09:48
Super gezellige en leerzame workshop gehad vanmorgen. Erg blij met het eindresultaat en nu zelf ermee aan de slag.
... Wissel deze metabox.
BarBara heeft geschreven op december 7, 2021 om 15:23
ik kan hier maar één ding op zeggen: het was SUPER. Jolanda pikte er vanzelf precies die dingen uit waar ik vragen over had. Subtiele aanpassingen, maar toch een wereld van verschil. Ook als je zelf veel bezig bent met make up (en eigenlijk nooit zonder de deur uit gaat) een absolute aanrader. Als kers op de taart was het ook nog super gezellig.
... Wissel deze metabox.
Inez Schrale heeft geschreven op december 2, 2021 om 00:21
Een geweldig toffe morgen gehad bij je !!! Veel geleerd en je hebt mijn weer laten stralen wat een prachtig resultaat !!! Dank je wel daarvoor πŸ™‚
... Wissel deze metabox.
Debby Leijten heeft geschreven op november 30, 2021 om 20:22
Heel blij met mijn nieuwe make-up van by Jooz ! Heerlijke middag gehad met veel informatie, tips en trucs om mezelf zo mooi mogelijk op te maken.
Zeker een aanrader !
Met lekkere thee en chocola πŸ₯°

Dankjewel Jolanda πŸ‘πŸ»πŸ‘ŠπŸ»πŸ˜
... Wissel deze metabox.
Sonia heeft geschreven op september 19, 2021 om 09:35
Op 7 sept jl. een workshop gevolgd bij Jolanda. Het was een hele leuke workshop. Tip & Tricks geleerd. Mooie producten en natuurlijk geshopt. Jolanda is een hele leuke spontane gastvrouw en het is het zeker waard om een workshop te volgen. Tot de volgende keer !!!
... Wissel deze metabox.
Sonia heeft geschreven op september 18, 2021 om 09:57
Op 7 sept 2021 heb ik een workshop gevolgd en tips gekregen . Vond het erg leuk om te doen! Veel geleerd. Mooie producten en gelijk wat gekocht! Jolanda is een leuke gastvrouw en heeft veel kennis. Ik zou het iedereen aanraden πŸ‘πŸ˜˜
... Wissel deze metabox.
Yolanda heeft geschreven op september 15, 2021 om 17:16
Een hele fijne persoonlijke make upworkshop van By Jooz met veel goede tips.
Het resultaat is ook zo mooi en natuurlijk, hoe fijn is dat.
Dankjewel Jolanda Visser.
... Wissel deze metabox.
Rosa van Heel heeft geschreven op september 7, 2021 om 10:12
Vorige week een leuke, gezellige en leerzame workshop gehad.
Jolanda bedankt voor alle tips dat ik van jou heb gekregen. Ook meteen wat geshopt πŸ˜‰
en ik ben tevreden met mijn nieuwe look…

Dankjewel πŸ€
... Wissel deze metabox.
Corine van Gorkom-Kuijsten heeft geschreven op april 20, 2021 om 14:48
Wat een superleuke workshop gehad bij By Jooz Make-up Artist. Je voelt je weer jaren jonger. Dank je wel Jolanda Visser voor je goede adviezen, mooie producten en gezelligheid!
... Wissel deze metabox.
Monique Walbeek heeft geschreven op maart 9, 2021 om 08:14
Vandaag bij make-up Artist Jolanda Visser geweest. Wat een geweldige leuke vrouw met een eerlijk en oprecht advies. Natural make Up voor een mooie natuurlijke frisse look. Ik ben er nu al blij mee.
... Wissel deze metabox.
Lidia Stegeman heeft geschreven op december 11, 2020 om 11:22
Vandaag bij " by jooz make- up artist" geweest. Ik ben goed geadviseerd en vond het leuk om 1 op 1 een workshop te hebben gevolgd. Goede producten en een aanrader!
... Wissel deze metabox.
Irma Honcoop heeft geschreven op december 3, 2020 om 21:06
Zeer leerzame en gezellige1 op 1 workshop gehad vandaag.
Fijn dat de producten ook aanwezig zijn, nu kan ik thuis aan de slag met mooie en goede make-up! Heel erg bedankt en tot snel!
... Wissel deze metabox.
Miranda Dahlhaus heeft geschreven op november 12, 2020 om 13:19
Wat ben je een kei op je vakgebied! Heel professioneel en oprecht.
... Wissel deze metabox.