Reviews

Laat een review achter

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Monique Sant-Westrop heeft geschreven op mei 1, 2019 om 10:51
Lieve Jolanda, bedankt voor je gastvrije ontvangst en al je nuttige tips. Zodra de uitzet compleet is, ga ik er direct mee aan de slag!
... Wissel deze metabox.
Karolien van Ingen heeft geschreven op maart 14, 2019 om 20:14
Blij met mijn keuze om bij By Jooz een make-up workshop te doen! Jolanda is super ervaren en ziet meteen wat het beste bij je past! Hele fijne ochtend! En met hele mooie producten naar huis! Dankje Jolanda!
... Wissel deze metabox.
Danielle Schellekens heeft geschreven op februari 19, 2019 om 21:04
Vandaag een super leerzame,gezellige workshop gehad. Jolanda legt alles lekker rustig en goed uit, fijne producten,een echte aanrader! En ook erg fijn 1 op 1 workshop, dus alle aandacht en tijd gaat naar alleen jou.
... Wissel deze metabox.
Natasja Zuiderwijk heeft geschreven op januari 31, 2019 om 19:35
Meteen op je gemak bij Jolanda. Warme ontvangst, fijne workshop! Veel geleerd, handzame tips, topresultaat. Nu oefenen...
... Wissel deze metabox.
Carin Lambregts heeft geschreven op januari 15, 2019 om 20:09
Dankjewel allemaal, maar de credits gaan naar Jolanda Visser en de mooie producten van Jane Iredale en Environ! Thnxx Jolanda, je bent mooi van binnen en buiten.
... Wissel deze metabox.
Monique Overberg heeft geschreven op januari 7, 2019 om 11:55
Wat ben ik dankbaar & blij dat jij tijd voor mij hebt gemaakt Jolanda. Ik ben HE-LE-MAAL happy! Buiten een heel lief, leuk, gezellig & eerlijke vrouw ben je ook nog prachtig van buiten. Na 40 jaar redelijk make-up loos door het leven te hebben gefietst is voor mij nu een nieuw tijdperk aangebroken met veel tips & trucs van jou & de producten van Jane Irredale Blijf doen waar jij zo blij van wordt en waar je super goed in bent super! Liefs Monique
... Wissel deze metabox.
Susan Claassen heeft geschreven op augustus 23, 2018 om 11:55
By Jooz moet je zeker een keer ervaren! Jolanda neemt de tijd voor je en luistert goed naar je wensen. Zeer professioneel in het advies. Producten zijn fijn in gebruik met een mooie natuurlijke uitstraling!
... Wissel deze metabox.
Peggie van der Pluijm heeft geschreven op augustus 22, 2018 om 13:55
Absoluut een aanrader! Ik ben naar huis gegaan met goeie tips, fijne producten en super mooi opgemaakt. Mooi mens!
... Wissel deze metabox.
Masha Braam heeft geschreven op augustus 22, 2018 om 11:54
Zeer professioneel make up advies op maat. Goed luisterend naar je wensen, denkt mee. Mogelijkheid tot kopen gebruikte producten, er wordt echter niet aangedrongen en opnieuw meegedacht. Zeer toegankelijk persoon, ik voelde me direct op mijn gemak.
... Wissel deze metabox.
Esther Boekholt heeft geschreven op augustus 22, 2018 om 08:08
Top workshop gehad vanmorgen By Jooz! Jolanda, super bedankt voor de fijne uitleg, de tips en de gezelligheid. Ik ben helemaal blij met mijn mooie producten. Ik maak snel een vervolg afspraak. Aanrader!
... Wissel deze metabox.
Chantal Verspaandonk heeft geschreven op juli 11, 2018 om 07:21
Goed, duidelijk en bruikbaar advies en tips. Ik kan het iedereen die er wat make-up betreft mooi bij wil lopen aanraden.
... Wissel deze metabox.
Diana Slegers heeft geschreven op juli 9, 2018 om 17:26
Een leerzame en gezellige workshop gedaan ...echt een aanrader!
... Wissel deze metabox.
Helga Reukers heeft geschreven op juli 7, 2018 om 17:53
Superfijn make-up advies gehad...Jolanda luistert echt goed naar je wat je zelf wil en geeft je tips en tricks hoe je het beste uit jezelf kan halen. Mijn huid ziet er erg mooi uit en wat ik ook echt belangrijk vind ...dat het natuurlijk overkomt. Over de kleur lipstick was ik zeer verbaasd, maar hij staat inderdaad veel mooier (ik pakte elke keer dus de verkeerde :-))
... Wissel deze metabox.
Pascalle Scheffers heeft geschreven op juli 6, 2018 om 11:18
Een woord super!
... Wissel deze metabox.
Wilma Bouw heeft geschreven op juli 2, 2018 om 07:16
Warme ontvangst, aandacht voor je persoon en goed advies, kortom helemaal leuk.
... Wissel deze metabox.
Saskia van Lieshout heeft geschreven op mei 5, 2018 om 08:41
Als verrassing een workshop kado gedaan aan mijn jarige zus.... ( en ik mocht mee) Super fijne tips gekregen en mooie spulletjes gezien (en gekocht), verzorgd door een zeer bevlogen en gepassioneerd persoon, die er super veel van afweet en kennis hiervan heeft. Is zeker een aanrader als je jezelf of een ander wilt verwennen.
... Wissel deze metabox.
Marijn heeft geschreven op mei 4, 2018 om 11:44
Ik ben op 23 april bij je geweest voor een make-up workshop. Ik wilde je even laten weten dat ik heel erg blij ben met de minerale make up van Jane Iredale: houdt prachtig en vooral: geen pukkeltje meer gezien!
... Wissel deze metabox.
Bregje Vermeulen-Canta heeft geschreven op april 17, 2018 om 09:43
Jolanda is een ervaren make-up artist. Ze heeft goed geluisterd naar wat ik wilde leren en ze heeft me daarna veel goede tips gegeven om mezelf stralender op te maken. De sfeer in haar studio is relaxed en er is meer dan voldoende keus aan make-up. Een aanrader wat mij betreft!!
... Wissel deze metabox.
Bianca Scherpenhuizen-van Rens heeft geschreven op april 17, 2018 om 08:10
Vandaag bij Jolanda geweest en super tips gekregen! Goede uitleg en super fijne producten! Ik ben helemaal ‘bij’ wat voor mij het meest geschikt is! Dankjewel Jolanda
... Wissel deze metabox.
Debbie Mels heeft geschreven op april 6, 2018 om 07:31
Super leuke en leerzame workshop gedaan bij Jolanda, nu het geleerde in de praktijk brengen met de heerlijk produkten van Jane Iredale. Thanx Jolanda!
... Wissel deze metabox.