Reviews

Laat een review achter

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Irma Van Alten-van Haperen heeft geschreven op september 26, 2019 om 13:32
Een paar maanden geleden bij Jolanda op cursus geweest omdat ik besloten had om mijn eigen make-up te gaan doen op mijn bruiloft!
Een hele leerzame en gezellige ochtend waar je alles duidelijk krijgt uitgelegd, al je vragen beantwoord en ook nog een stappen en kleur plan mee naar huis zodat je goed kan oefenen.
Je krijgt positieve opbouwende feedback op je oefenfoto’s die je haar altijd mag sturen en je krijgt snel een duidelijke gesproken reactie terug! Echt fijn dus!!
De producten zijn duur, maar iedere cent waard en je maakt zelf de keus Of je iets koopt en ze adviseert je bij de moeilijke keus.
( let op: je wordt er hebberig van 😉)
Bedankt lieve Jolanda ik voelde me een stralende bruid mede dankzij jou!
... Wissel deze metabox.
Linda van Millingen heeft geschreven op september 25, 2019 om 13:52
Super leuke gezellige en interessante workshop gehad! Jolanda is een lieve en oprechte vrouw. Smeert je niets aan. Geeft goed advies. Je krijgt het ook mee op papier. Zeker een aanrader.
... Wissel deze metabox.
Mieke van Exel heeft geschreven op september 4, 2019 om 17:47
Vanmiddag een hele leuke workshop bij Jolanda gehad. Was super gezellig en erg leerzaam. Echt een aanrader. Jolanda is een hele lieve, sociale vrouw die haar vak verstaat. 💖
... Wissel deze metabox.
Monique van Gool-Renes heeft geschreven op juli 16, 2019 om 12:09
Net een Make-up workshop van Jolanda gehad. Een prachtige en lieve vrouw, die met veel passie en kundigheid haar vak uitvoert.
Ik heb er veel van geleerd en het was super gezellig! Dankjewel Jolanda! ❤️
... Wissel deze metabox.
Anita Mimpen heeft geschreven op juli 15, 2019 om 14:03
Het was super afgelopen woensdag veel tips en tricks waar ik ook daadwerkelijk iets aan heb, nu druk aan het oefenen!
... Wissel deze metabox.
Marielle van Aarle heeft geschreven op juli 8, 2019 om 22:19
Dag Jolanda, wil even laten weten dat ik zaterdag feestje had en me geprobeerd had zo op te maken net als bij jou. Kreeg complimenten dus dacht zal het even laten weten. Thx lieve Jolanda voor de leerzame en gezellige ochtend vol met TOP tips. Ook heel blij met mijn nieuwe make-up,
... Wissel deze metabox.
Hanneke heeft geschreven op juni 26, 2019 om 10:57
Niks geen spijt dat ik bij jou ben geweest, ik gebruik het nog steeds. En zo'n fijne begeleiding! Super bedankt!
... Wissel deze metabox.
Ivon van Genderen heeft geschreven op juni 20, 2019 om 07:11
Wat ben je toch een lieve vrouw!!!
Ik heb genoten van mijn workshop en ben erg blij met het resultaat
Je voelt je eigen gelijk op je gemak als je binnen stapt en mooi als je naar buiten gaat. Bedankt voor de heerlijke ochtend en de super goede uitleg 😘
... Wissel deze metabox.
Jacky Bernards heeft geschreven op juni 13, 2019 om 16:02
Ik vond het super leuk, leerzaam en gezellig, je geeft zoveel positieve energie, heerlijk!
... Wissel deze metabox.
Daniëlle Teeven heeft geschreven op mei 28, 2019 om 14:52
Ik heb vandaag een hele leuke workshop gevolgd. Wat een mooie, lieve, leuke, gezellige en warme vrouw. Ik voelde me meteen heel erg op mijn gemak bij haar. Ze heeft ontzettend veel passie voor haar vak en legt alles heel goed en begrijpelijk uit. Op korte tijd veel geleerd en nu met heel veel zin thuis ermee aan de slag. Dank je wel lieve Jolanda voor de hele leuke en leerzame ochtend. Ik kom graag weer bij je terug!
... Wissel deze metabox.
Mireille Thijssen heeft geschreven op mei 26, 2019 om 15:33
Echt een aanrader, veel nuttige tips gekregen waar je echt iets mee kunt. Jolanda legt alles heel duidelijk uit in een releaxte sfeer zodat je het thuis precies zo kunt toepassen. Niet alleen de make-up maar ook de dag- en oogcreme bevallen me erg goed. als je twijfelt, zeker doen je krijgt er geen spijt van.
... Wissel deze metabox.
Nanja Jacobs - de Rooij heeft geschreven op mei 4, 2019 om 12:22
Ik heb de bruidsmake-up workshop gedaan en fijne basisproducten aangeschaft. Door de feedback op mijn oefenpogingen is het me goed gelukt om mijn eigen make-up op mijn bruiloft te doen en voelde ik me helemaal mezelf! Dankjewel Jolanda!
... Wissel deze metabox.
Monique Sant-Westrop heeft geschreven op mei 1, 2019 om 10:51
Lieve Jolanda, bedankt voor je gastvrije ontvangst en al je nuttige tips. Zodra de uitzet compleet is, ga ik er direct mee aan de slag!
... Wissel deze metabox.
Karolien van Ingen heeft geschreven op maart 14, 2019 om 20:14
Blij met mijn keuze om bij By Jooz een make-up workshop te doen! Jolanda is super ervaren en ziet meteen wat het beste bij je past! Hele fijne ochtend! En met hele mooie producten naar huis! Dankje Jolanda!
... Wissel deze metabox.
Danielle Schellekens heeft geschreven op februari 19, 2019 om 21:04
Vandaag een super leerzame,gezellige workshop gehad. Jolanda legt alles lekker rustig en goed uit, fijne producten,een echte aanrader! En ook erg fijn 1 op 1 workshop, dus alle aandacht en tijd gaat naar alleen jou.
... Wissel deze metabox.
Natasja Zuiderwijk heeft geschreven op januari 31, 2019 om 19:35
Meteen op je gemak bij Jolanda. Warme ontvangst, fijne workshop! Veel geleerd, handzame tips, topresultaat. Nu oefenen...
... Wissel deze metabox.
Carin Lambregts heeft geschreven op januari 15, 2019 om 20:09
Dankjewel allemaal, maar de credits gaan naar Jolanda Visser en de mooie producten van Jane Iredale en Environ! Thnxx Jolanda, je bent mooi van binnen en buiten.
... Wissel deze metabox.
Monique Overberg heeft geschreven op januari 7, 2019 om 11:55
Wat ben ik dankbaar & blij dat jij tijd voor mij hebt gemaakt Jolanda. Ik ben HE-LE-MAAL happy! Buiten een heel lief, leuk, gezellig & eerlijke vrouw ben je ook nog prachtig van buiten. Na 40 jaar redelijk make-up loos door het leven te hebben gefietst is voor mij nu een nieuw tijdperk aangebroken met veel tips & trucs van jou & de producten van Jane Irredale Blijf doen waar jij zo blij van wordt en waar je super goed in bent super! Liefs Monique
... Wissel deze metabox.
Susan Claassen heeft geschreven op augustus 23, 2018 om 11:55
By Jooz moet je zeker een keer ervaren! Jolanda neemt de tijd voor je en luistert goed naar je wensen. Zeer professioneel in het advies. Producten zijn fijn in gebruik met een mooie natuurlijke uitstraling!
... Wissel deze metabox.
Peggie van der Pluijm heeft geschreven op augustus 22, 2018 om 13:55
Absoluut een aanrader! Ik ben naar huis gegaan met goeie tips, fijne producten en super mooi opgemaakt. Mooi mens!
... Wissel deze metabox.