Reviews

Laat een review achter

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Maaike van den Bersselaar heeft geschreven op april 12, 2017 om 11:57:
Supergezellige workshop ochtend gehad bij Jolanda! Goed advies en met mooie producten naar huis vol goede moed dat ik het zelf ook zo mooi kan aanbrengen. Aanrader!
... Wissel deze metabox.
Priscilla Brokken-Craane heeft geschreven op april 12, 2017 om 11:54:
Hey Jolanda, vandaag bij jou geweest voor make up. Wat heb je een prachtige salon en wat ben ik happy met de make up, wat een fijne en mooie producten... ben nu al fan! Dank je wel
... Wissel deze metabox.
Anita Taks heeft geschreven op april 5, 2017 om 07:38:
Super leuke, leerzame en gezellige middag gehad! Workshop make-up. Goede uitleg, enthousiast, professioneel in een zeer prettige omgeving. Top middag!
... Wissel deze metabox.
Jolanda van Helden heeft geschreven op april 4, 2017 om 08:27:
Echt een heel fijn advies gekregen ... ff momentje voor mezelf! Ga de producten nu zelf proberen en kijken of ik het net zo mooi krijg.
... Wissel deze metabox.
Susanne Hamers heeft geschreven op april 4, 2017 om 07:37:
Vandaag een workshop gehad bij Jolanda. Ontzettend vriendelijke vrouw, die alles prettig en goed verteld. Goede tips gekregen, echt info waar ik iets mee kon. Het was zeer leerzaam en natuurlijk met een mooi resultaat, tasje producten en duidelijke uitleg "hoe thuis te doen" naar buiten. Nogmaals bedankt, Jolanda.
... Wissel deze metabox.
Mirella van Groeningen heeft geschreven op maart 31, 2017 om 11:13:
Lieve Jolanda, bedankt voor de ontzettend leuke workshop! Door jouw advies en lieve woorden voel ik mij een stuk beter... je weet wel waarom! Een dikke aanrader!
... Wissel deze metabox.
Lineke van der Reijken heeft geschreven op maart 29, 2017 om 11:25:
Super goed advies gehad!! Nu aan het oefenen om m'n bruidsmake-up zelf aan te brengen! Producten voelen heel fijn op m'n huid! bedankt!!!
... Wissel deze metabox.
Kiki van Rutte heeft geschreven op maart 20, 2017 om 23:36:
Afgelopen vrijdag een hele fijne, gezellig en professionele make-up workshop gehad! Met hele fijne producten voor mijn huid en super enthousiaste en lieve begeleiding van Jolanda. Ik heb er veel van geleerd!
... Wissel deze metabox.
Lindsay Jansen heeft geschreven op maart 20, 2017 om 10:49:
Afgelopen vrijdag een hele leuke maar vooral ook leerzame make up workshop gehad. Het merk Jane Iredale is prachtig en Jolanda weet precies wat wel of niet bij je past. Eerlijk en betrouwbaar. Ik ben blij dat ik deze workshop heb gevolgd en mooie nieuwe producten heb! Thnx
... Wissel deze metabox.
Netty Willemsen heeft geschreven op maart 7, 2017 om 17:35:
Super om naar Jolanda te gaan, ze neemt alle tijd voor je. Ze heeft mij weer op weg geholpen zodat ik in mijn salon ook verder kan met make-up advies! Helemaal top.
... Wissel deze metabox.
Marielle van Breugel heeft geschreven op maart 7, 2017 om 16:32:
Hele leuke vrouw, een en al oor voor je. En wat is ze goed in haar vak! Echt een aanrader. Super tevreden de deur uit gegaan!
... Wissel deze metabox.
Karin Vermeer heeft geschreven op maart 2, 2017 om 09:11:
Gister ben ik bij Jolanda geweest, kreeg een goed advies, ze neemt de tijd voor je, mooie producten, ik ga nog een keer terug!
... Wissel deze metabox.
Astrid Wernsen heeft geschreven op maart 2, 2017 om 07:38:
Vorige week bij Jolanda geweest. Hartstikke leuk en leerzaam. Jolanda neemt uitgebreid de tijd en leert je allerlei handigheidjes. Echt een aanrader.
... Wissel deze metabox.
Katinka heeft geschreven op februari 22, 2017 om 10:59:
Gisteren mogen kennis maken met Jolanda, wat ben je een geweldige vrouw! Erg blij met de workshop en de nieuwe make-up. Veel geleerd en eindelijk van die droevige ogen af. Thnx!
... Wissel deze metabox.
Marielle Kuijpers heeft geschreven op februari 18, 2017 om 13:28:
Afgelopen week een workshop gehad bij Jolanda. Geweldig advies.. ze neemt echt alle tijd... en zooo lief, je krijgt het gevoel dat je er al jaren over de vloer komt!! Nogmaals, super bedankt!! Ik vond het super en voor iedereen die twijfelt: gewoon doen !!!
... Wissel deze metabox.
Anoeska Hoevenaars heeft geschreven op februari 11, 2017 om 12:51:
❤️ Gezellig en leerzaam ❤️
... Wissel deze metabox.
Jessica Kessels heeft geschreven op februari 11, 2017 om 12:46:
Lief persoon, goede uitleg, voelt je gelijk thuis. Sterren zeggen genoeg.
... Wissel deze metabox.
Jacqueline Gersjes heeft geschreven op februari 8, 2017 om 23:55:
Helemaal tevreden met mijn aangeschafte producten van Jane Iredale! Jolanda dank voor je fijne advies. Heb genoten van de leuke workshop;) je bent een topper
... Wissel deze metabox.
Sandra Leijtens heeft geschreven op januari 31, 2017 om 13:52:
Wat een ontzettend warme persoonlijkheid ben jij Jolanda! We hebben samen gewerkt om tot een mooie set foto's te komen, en wat was dat fijn. De wijze waarop jij omgaat met de dames die ik heb gefotografeerd is zo relaxed. Je weet mensen direct op hun gemak te stellen. En wat zagen ze er prachtig uit!
... Wissel deze metabox.
Claudia Saarloos heeft geschreven op januari 29, 2017 om 08:23:
Ik ben vorige week voor de eerste keer bij Jolanda geweest voor make-up advies en ik vond het zeker een positieve ervaring. Allereerst is Jolanda een heel fijn persoon; energiek, enthousiast over haar producten en bovenal heel eerlijk in haar advies. Haar producten van Jane Iredale voelen heel fijn aan op je huid, en 't oogt ook heel natuurlijk. Ik ga zeker nog eens terug!
... Wissel deze metabox.