Reviews

Laat een review achter

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Mirella van Groeningen schreef op maart 31, 2017 om 11:13:
Lieve Jolanda, bedankt voor de ontzettend leuke workshop! Door jouw advies en lieve woorden voel ik mij een stuk beter... je weet wel waarom! Een dikke aanrader!
... Wissel deze metabox.
Lineke van der Reijken schreef op maart 29, 2017 om 11:25:
Super goed advies gehad!! Nu aan het oefenen om m'n bruidsmake-up zelf aan te brengen! Producten voelen heel fijn op m'n huid! bedankt!!!
... Wissel deze metabox.
Kiki van Rutte schreef op maart 20, 2017 om 23:36:
Afgelopen vrijdag een hele fijne, gezellig en professionele make-up workshop gehad! Met hele fijne producten voor mijn huid en super enthousiaste en lieve begeleiding van Jolanda. Ik heb er veel van geleerd!
... Wissel deze metabox.
Lindsay Jansen schreef op maart 20, 2017 om 10:49:
Afgelopen vrijdag een hele leuke maar vooral ook leerzame make up workshop gehad. Het merk Jane Iredale is prachtig en Jolanda weet precies wat wel of niet bij je past. Eerlijk en betrouwbaar. Ik ben blij dat ik deze workshop heb gevolgd en mooie nieuwe producten heb! Thnx
... Wissel deze metabox.
Netty Willemsen schreef op maart 7, 2017 om 17:35:
Super om naar Jolanda te gaan, ze neemt alle tijd voor je. Ze heeft mij weer op weg geholpen zodat ik in mijn salon ook verder kan met make-up advies! Helemaal top.
... Wissel deze metabox.
Marielle van Breugel schreef op maart 7, 2017 om 16:32:
Hele leuke vrouw, een en al oor voor je. En wat is ze goed in haar vak! Echt een aanrader. Super tevreden de deur uit gegaan!
... Wissel deze metabox.
Karin Vermeer schreef op maart 2, 2017 om 09:11:
Gister ben ik bij Jolanda geweest, kreeg een goed advies, ze neemt de tijd voor je, mooie producten, ik ga nog een keer terug!
... Wissel deze metabox.
Astrid Wernsen schreef op maart 2, 2017 om 07:38:
Vorige week bij Jolanda geweest. Hartstikke leuk en leerzaam. Jolanda neemt uitgebreid de tijd en leert je allerlei handigheidjes. Echt een aanrader.
... Wissel deze metabox.
Katinka schreef op februari 22, 2017 om 10:59:
Gisteren mogen kennis maken met Jolanda, wat ben je een geweldige vrouw! Erg blij met de workshop en de nieuwe make-up. Veel geleerd en eindelijk van die droevige ogen af. Thnx!
... Wissel deze metabox.
Marielle Kuijpers schreef op februari 18, 2017 om 13:28:
Afgelopen week een workshop gehad bij Jolanda. Geweldig advies.. ze neemt echt alle tijd... en zooo lief, je krijgt het gevoel dat je er al jaren over de vloer komt!! Nogmaals, super bedankt!! Ik vond het super en voor iedereen die twijfelt: gewoon doen !!!
... Wissel deze metabox.
Anoeska Hoevenaars schreef op februari 11, 2017 om 12:51:
❤️ Gezellig en leerzaam ❤️
... Wissel deze metabox.
Jessica Kessels schreef op februari 11, 2017 om 12:46:
Lief persoon, goede uitleg, voelt je gelijk thuis. Sterren zeggen genoeg.
... Wissel deze metabox.
Jacqueline Gersjes schreef op februari 8, 2017 om 23:55:
Helemaal tevreden met mijn aangeschafte producten van Jane Iredale! Jolanda dank voor je fijne advies. Heb genoten van de leuke workshop;) je bent een topper
... Wissel deze metabox.
Sandra Leijtens schreef op januari 31, 2017 om 13:52:
Wat een ontzettend warme persoonlijkheid ben jij Jolanda! We hebben samen gewerkt om tot een mooie set foto's te komen, en wat was dat fijn. De wijze waarop jij omgaat met de dames die ik heb gefotografeerd is zo relaxed. Je weet mensen direct op hun gemak te stellen. En wat zagen ze er prachtig uit!
... Wissel deze metabox.
Claudia Saarloos schreef op januari 29, 2017 om 08:23:
Ik ben vorige week voor de eerste keer bij Jolanda geweest voor make-up advies en ik vond het zeker een positieve ervaring. Allereerst is Jolanda een heel fijn persoon; energiek, enthousiast over haar producten en bovenal heel eerlijk in haar advies. Haar producten van Jane Iredale voelen heel fijn aan op je huid, en 't oogt ook heel natuurlijk. Ik ga zeker nog eens terug!
... Wissel deze metabox.
Fiona Drost schreef op januari 28, 2017 om 08:47:
Doordat mijn huid veroudert had ik professioneel advies nodig voor een basis make-up. Wat ik zo fijn vind bij Jolanda is dat zij precies weet van de 'dos' en 'don'ts'. Ik voelde mij echt door haar begrepen. De Jane Iredale producten, welke ik bij haar heb gekocht, geven mij een mooie naturel glow zonder dat het lijntjes laat zien. Kortom; DIK tevreden en ik kom terug. ♡
... Wissel deze metabox.
Annie Jansen schreef op januari 19, 2017 om 18:08:
Super leuke training gehad van Jolanda
... Wissel deze metabox.
Anouk de Rooij schreef op januari 8, 2017 om 12:23:
Vorige week ben ik bij Jolanda geweest voor een make-up workshop. Buiten het feit dat Jolanda een prachtige dame is, zowel van binnen als van buiten is ze ook nog eens een kei in wat ze doet. Ze neemt uitgebreid de tijd om je de tips en tricks te leren en als je naar huis gaat, heb je ook meteen zin om alles zelf te gaan proberen! TOP
... Wissel deze metabox.
Martje Litjens Kroef schreef op januari 5, 2017 om 11:57:
Gezellige, leerzame workshop gehad samen met mijn dochter en mijn vriendin. Een echte aanrader, Jolanda geeft eerlijk advies en goede tips en ze neemt uitgebreid de tijd voor je.
... Wissel deze metabox.
Karien Wieczorek schreef op januari 4, 2017 om 15:29:
Was super leuk je weer te zien en waardevolle tips te krijgen over hoe ik met weinig make-up, toch veel resultaat kan bereiken. Ff oefenen en dan heel 2017 stralen.
... Wissel deze metabox.