Reviews

Laat een review achter

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Ilja Daane heeft geschreven op november 18, 2017 om 09:21
Hele leuk gezellig maar vooral leerzame make up workshop gehad bij Jolanda.
... Wissel deze metabox.
Angele Princee heeft geschreven op november 16, 2017 om 17:57
Vanmiddag hele leerzame workshop gehad met leuke tips en ze heeft me laten zien wat een beetje concealer onder mijn ogen deed voor mijn gezicht ..echt een eye opener!! .
... Wissel deze metabox.
Brigitte Van Dijk heeft geschreven op november 8, 2017 om 15:15
De workshop is een absolute aanrader. Wat een leerzame middag met als resultaat een mooie make-up. Dank je wel!
... Wissel deze metabox.
Astrid Boekhout heeft geschreven op november 1, 2017 om 08:20
We hebben vandaag met drie collegaatjes een superleuke workshop gehad. Met voor ons alledrie goede persoonlijke tips!!! De producten zijn heel fijn, nu aan het einde van de dag voelt en zit het nog steeds prima!
... Wissel deze metabox.
Christel van Tilborg heeft geschreven op oktober 31, 2017 om 08:20
Vanmiddag een hele leerzame workshop gehad bij Jolanda. Een hele prettige, geduldige vrouw in de omgang. En het was ook nog eens super gezellig! Bedankt Jolanda en zeker tot ziens. Xx
... Wissel deze metabox.
Anja Brouw-van Aalst heeft geschreven op oktober 30, 2017 om 15:56
Afgelopen donderdag een leerzame middag gehad bij by Jooz, Jolanda luistert naar je en weet dan precies wat je bedoeld. Make up blijft super goed zitten zelfs na het sporten, ze geeft goede uitleg en ben blij dat ze niet zo ver vandaan woont.
... Wissel deze metabox.
Simone Schouten heeft geschreven op oktober 24, 2017 om 15:03
Top, Jolanda je bent een vakvrouw!
... Wissel deze metabox.
Natalie Quinten heeft geschreven op september 18, 2017 om 15:29
Gister de bruiloft van mijn schoonzusje en Jolanda zou mijn make-up doen. Geen proef make-up gedaan, maar gewoon alleen mijn wensen verteld en de rest overgelaten aan haar. Ik geef Jolanda een dikke 10, want het was echt super. En daarbij was ik opgemaakt om 09.00 en om 02.30 bij t naar bed gaan zat t er nog op. De spullen die ze gebruikt zijn TOP. Dank je wel Jolanda en ik kom zeker terug als ik weer een speciale gelegenheid heb en misschien nog eens voor een workshop.
... Wissel deze metabox.
Manuela Buur heeft geschreven op augustus 30, 2017 om 11:53
Ontzettend leerzame ochtend gehad EN: eindelijk na al die jaren DE foundation gevonden! Ik ben super blij met het make-up advies Jolanda en met mijn nieuwe make-up spullen! En natuurlijk bedankt voor je gastvrijheid, eerlijkheid en eedenken!#NuAlVerliefdOpJaneIredale#AdviesByJoozIsEenAanrader
... Wissel deze metabox.
Els Driessen-Laurant heeft geschreven op juli 27, 2017 om 17:36
Wat hebben we een een geweldige middag gehad met fantastische informatie. Je bent een vakvrouw! Jolanda, ik ga zeker je producten gebruiken. Gezellig om dit met een klein groepje vriendinnen/ nichtjes te doen.
... Wissel deze metabox.
Lindsay van Dok heeft geschreven op juli 21, 2017 om 07:27
3 weken geleden zijn wij getrouwd en wat ben ik ontzettend blij dat Jolanda mijn make up heeft gedaan! Ze bleef zo rustig terwijl bij mij de zenuwen door mijn lichaam gingen. Heel de dag heeft mijn make up perfect gezeten! Ik ben je zo dankbaar Jolanda, wat heb je me toch mooi gemaakt !!
... Wissel deze metabox.
Debby van Weerelt heeft geschreven op juli 7, 2017 om 07:25
Het is al weer een tijdje geleden. Maar super geholpen. En nu maar oefenen! Bedankt!
... Wissel deze metabox.
Danielle Vermolen heeft geschreven op mei 31, 2017 om 21:34
Echt een héle leuke en gezellige middag gehad, super kundig advies door Jolanda, die overigens heel gastvrij, vriendelijk en gezellig is. Een aanrader
... Wissel deze metabox.
Merle van Orsouw heeft geschreven op mei 31, 2017 om 21:32
Supergoed advies en erg gezellig!
... Wissel deze metabox.
Daphne Rolf heeft geschreven op mei 17, 2017 om 14:05
Een hele fijne workshop waarbij Jolanda rustig uitleg geeft en goed advies geeft. Ik heb me prachtig gevoeld tijdens mijn speciale dag dankzij alle tips tricks en de fijne producten. Zeker een aanrader!
... Wissel deze metabox.
Angelique Bondewel heeft geschreven op mei 1, 2017 om 18:32
Vorige week voor de 2e keer een fijne ochtend bij Jolanda doorgebracht. Passend make up advies van een professional met deze keer de professionele Jane Iredale producten. Wat een mooi en natuurlijk merk, met vele mogelijkheden. Nog altijd veel te leren maar terug aan het kijken op een super begin van wat de J.I. producten voor mij kunnen doen en misschien nog kunnen gaan betekenen... Nogmaals bedankt Jolanda! Het fijne is ook dat ze je perfect op weg helpt, maar vooral ook dat je altijd op haar terug kunt vallen als je vragen/problemen hebt. Dus gewoon....DOEN!
... Wissel deze metabox.
Maaike van den Bersselaar heeft geschreven op april 12, 2017 om 11:57
Supergezellige workshop ochtend gehad bij Jolanda! Goed advies en met mooie producten naar huis vol goede moed dat ik het zelf ook zo mooi kan aanbrengen. Aanrader!
... Wissel deze metabox.
Priscilla Brokken-Craane heeft geschreven op april 12, 2017 om 11:54
Hey Jolanda, vandaag bij jou geweest voor make up. Wat heb je een prachtige salon en wat ben ik happy met de make up, wat een fijne en mooie producten... ben nu al fan! Dank je wel
... Wissel deze metabox.
Anita Taks heeft geschreven op april 5, 2017 om 07:38
Super leuke, leerzame en gezellige middag gehad! Workshop make-up. Goede uitleg, enthousiast, professioneel in een zeer prettige omgeving. Top middag!
... Wissel deze metabox.
Jolanda van Helden heeft geschreven op april 4, 2017 om 08:27
Echt een heel fijn advies gekregen ... ff momentje voor mezelf! Ga de producten nu zelf proberen en kijken of ik het net zo mooi krijg.
... Wissel deze metabox.