Reviews

Laat een review achter

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Els Driessen-Laurant heeft geschreven op juli 27, 2017 om 17:36
Wat hebben we een een geweldige middag gehad met fantastische informatie. Je bent een vakvrouw! Jolanda, ik ga zeker je producten gebruiken. Gezellig om dit met een klein groepje vriendinnen/ nichtjes te doen.
... Wissel deze metabox.
Lindsay van Dok heeft geschreven op juli 21, 2017 om 07:27
3 weken geleden zijn wij getrouwd en wat ben ik ontzettend blij dat Jolanda mijn make up heeft gedaan! Ze bleef zo rustig terwijl bij mij de zenuwen door mijn lichaam gingen. Heel de dag heeft mijn make up perfect gezeten! Ik ben je zo dankbaar Jolanda, wat heb je me toch mooi gemaakt !!
... Wissel deze metabox.
Debby van Weerelt heeft geschreven op juli 7, 2017 om 07:25
Het is al weer een tijdje geleden. Maar super geholpen. En nu maar oefenen! Bedankt!
... Wissel deze metabox.
Danielle Vermolen heeft geschreven op mei 31, 2017 om 21:34
Echt een héle leuke en gezellige middag gehad, super kundig advies door Jolanda, die overigens heel gastvrij, vriendelijk en gezellig is. Een aanrader
... Wissel deze metabox.
Merle van Orsouw heeft geschreven op mei 31, 2017 om 21:32
Supergoed advies en erg gezellig!
... Wissel deze metabox.
Daphne Rolf heeft geschreven op mei 17, 2017 om 14:05
Een hele fijne workshop waarbij Jolanda rustig uitleg geeft en goed advies geeft. Ik heb me prachtig gevoeld tijdens mijn speciale dag dankzij alle tips tricks en de fijne producten. Zeker een aanrader!
... Wissel deze metabox.
Angelique Bondewel heeft geschreven op mei 1, 2017 om 18:32
Vorige week voor de 2e keer een fijne ochtend bij Jolanda doorgebracht. Passend make up advies van een professional met deze keer de professionele Jane Iredale producten. Wat een mooi en natuurlijk merk, met vele mogelijkheden. Nog altijd veel te leren maar terug aan het kijken op een super begin van wat de J.I. producten voor mij kunnen doen en misschien nog kunnen gaan betekenen... Nogmaals bedankt Jolanda! Het fijne is ook dat ze je perfect op weg helpt, maar vooral ook dat je altijd op haar terug kunt vallen als je vragen/problemen hebt. Dus gewoon....DOEN!
... Wissel deze metabox.
Maaike van den Bersselaar heeft geschreven op april 12, 2017 om 11:57
Supergezellige workshop ochtend gehad bij Jolanda! Goed advies en met mooie producten naar huis vol goede moed dat ik het zelf ook zo mooi kan aanbrengen. Aanrader!
... Wissel deze metabox.
Priscilla Brokken-Craane heeft geschreven op april 12, 2017 om 11:54
Hey Jolanda, vandaag bij jou geweest voor make up. Wat heb je een prachtige salon en wat ben ik happy met de make up, wat een fijne en mooie producten... ben nu al fan! Dank je wel
... Wissel deze metabox.
Anita Taks heeft geschreven op april 5, 2017 om 07:38
Super leuke, leerzame en gezellige middag gehad! Workshop make-up. Goede uitleg, enthousiast, professioneel in een zeer prettige omgeving. Top middag!
... Wissel deze metabox.
Jolanda van Helden heeft geschreven op april 4, 2017 om 08:27
Echt een heel fijn advies gekregen ... ff momentje voor mezelf! Ga de producten nu zelf proberen en kijken of ik het net zo mooi krijg.
... Wissel deze metabox.
Susanne Hamers heeft geschreven op april 4, 2017 om 07:37
Vandaag een workshop gehad bij Jolanda. Ontzettend vriendelijke vrouw, die alles prettig en goed verteld. Goede tips gekregen, echt info waar ik iets mee kon. Het was zeer leerzaam en natuurlijk met een mooi resultaat, tasje producten en duidelijke uitleg "hoe thuis te doen" naar buiten. Nogmaals bedankt, Jolanda.
... Wissel deze metabox.
Mirella van Groeningen heeft geschreven op maart 31, 2017 om 11:13
Lieve Jolanda, bedankt voor de ontzettend leuke workshop! Door jouw advies en lieve woorden voel ik mij een stuk beter... je weet wel waarom! Een dikke aanrader!
... Wissel deze metabox.
Lineke van der Reijken heeft geschreven op maart 29, 2017 om 11:25
Super goed advies gehad!! Nu aan het oefenen om m'n bruidsmake-up zelf aan te brengen! Producten voelen heel fijn op m'n huid! bedankt!!!
... Wissel deze metabox.
Kiki van Rutte heeft geschreven op maart 20, 2017 om 23:36
Afgelopen vrijdag een hele fijne, gezellig en professionele make-up workshop gehad! Met hele fijne producten voor mijn huid en super enthousiaste en lieve begeleiding van Jolanda. Ik heb er veel van geleerd!
... Wissel deze metabox.
Lindsay Jansen heeft geschreven op maart 20, 2017 om 10:49
Afgelopen vrijdag een hele leuke maar vooral ook leerzame make up workshop gehad. Het merk Jane Iredale is prachtig en Jolanda weet precies wat wel of niet bij je past. Eerlijk en betrouwbaar. Ik ben blij dat ik deze workshop heb gevolgd en mooie nieuwe producten heb! Thnx
... Wissel deze metabox.
Netty Willemsen heeft geschreven op maart 7, 2017 om 17:35
Super om naar Jolanda te gaan, ze neemt alle tijd voor je. Ze heeft mij weer op weg geholpen zodat ik in mijn salon ook verder kan met make-up advies! Helemaal top.
... Wissel deze metabox.
Marielle van Breugel heeft geschreven op maart 7, 2017 om 16:32
Hele leuke vrouw, een en al oor voor je. En wat is ze goed in haar vak! Echt een aanrader. Super tevreden de deur uit gegaan!
... Wissel deze metabox.
Karin Vermeer heeft geschreven op maart 2, 2017 om 09:11
Gister ben ik bij Jolanda geweest, kreeg een goed advies, ze neemt de tijd voor je, mooie producten, ik ga nog een keer terug!
... Wissel deze metabox.
Astrid Wernsen heeft geschreven op maart 2, 2017 om 07:38
Vorige week bij Jolanda geweest. Hartstikke leuk en leerzaam. Jolanda neemt uitgebreid de tijd en leert je allerlei handigheidjes. Echt een aanrader.
... Wissel deze metabox.