Reviews

Laat een review achter

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Marielle Kuijpers heeft geschreven op februari 18, 2017 om 13:28
Afgelopen week een workshop gehad bij Jolanda. Geweldig advies.. ze neemt echt alle tijd... en zooo lief, je krijgt het gevoel dat je er al jaren over de vloer komt!! Nogmaals, super bedankt!! Ik vond het super en voor iedereen die twijfelt: gewoon doen !!!
... Wissel deze metabox.
Anoeska Hoevenaars heeft geschreven op februari 11, 2017 om 12:51
❤️ Gezellig en leerzaam ❤️
... Wissel deze metabox.
Jessica Kessels heeft geschreven op februari 11, 2017 om 12:46
Lief persoon, goede uitleg, voelt je gelijk thuis. Sterren zeggen genoeg.
... Wissel deze metabox.
Jacqueline Gersjes heeft geschreven op februari 8, 2017 om 23:55
Helemaal tevreden met mijn aangeschafte producten van Jane Iredale! Jolanda dank voor je fijne advies. Heb genoten van de leuke workshop;) je bent een topper
... Wissel deze metabox.
Sandra Leijtens heeft geschreven op januari 31, 2017 om 13:52
Wat een ontzettend warme persoonlijkheid ben jij Jolanda! We hebben samen gewerkt om tot een mooie set foto's te komen, en wat was dat fijn. De wijze waarop jij omgaat met de dames die ik heb gefotografeerd is zo relaxed. Je weet mensen direct op hun gemak te stellen. En wat zagen ze er prachtig uit!
... Wissel deze metabox.
Claudia Saarloos heeft geschreven op januari 29, 2017 om 08:23
Ik ben vorige week voor de eerste keer bij Jolanda geweest voor make-up advies en ik vond het zeker een positieve ervaring. Allereerst is Jolanda een heel fijn persoon; energiek, enthousiast over haar producten en bovenal heel eerlijk in haar advies. Haar producten van Jane Iredale voelen heel fijn aan op je huid, en 't oogt ook heel natuurlijk. Ik ga zeker nog eens terug!
... Wissel deze metabox.
Fiona Drost heeft geschreven op januari 28, 2017 om 08:47
Doordat mijn huid veroudert had ik professioneel advies nodig voor een basis make-up. Wat ik zo fijn vind bij Jolanda is dat zij precies weet van de 'dos' en 'don'ts'. Ik voelde mij echt door haar begrepen. De Jane Iredale producten, welke ik bij haar heb gekocht, geven mij een mooie naturel glow zonder dat het lijntjes laat zien. Kortom; DIK tevreden en ik kom terug. ♡
... Wissel deze metabox.
Annie Jansen heeft geschreven op januari 19, 2017 om 18:08
Super leuke training gehad van Jolanda
... Wissel deze metabox.
Anouk de Rooij heeft geschreven op januari 8, 2017 om 12:23
Vorige week ben ik bij Jolanda geweest voor een make-up workshop. Buiten het feit dat Jolanda een prachtige dame is, zowel van binnen als van buiten is ze ook nog eens een kei in wat ze doet. Ze neemt uitgebreid de tijd om je de tips en tricks te leren en als je naar huis gaat, heb je ook meteen zin om alles zelf te gaan proberen! TOP
... Wissel deze metabox.
Martje Litjens Kroef heeft geschreven op januari 5, 2017 om 11:57
Gezellige, leerzame workshop gehad samen met mijn dochter en mijn vriendin. Een echte aanrader, Jolanda geeft eerlijk advies en goede tips en ze neemt uitgebreid de tijd voor je.
... Wissel deze metabox.
Karien Wieczorek heeft geschreven op januari 4, 2017 om 15:29
Was super leuk je weer te zien en waardevolle tips te krijgen over hoe ik met weinig make-up, toch veel resultaat kan bereiken. Ff oefenen en dan heel 2017 stralen.
... Wissel deze metabox.
Marloes van Bruggen heeft geschreven op december 20, 2016 om 15:05
Jolanda verzorgde mijn make-up op mijn trouwdag. Om ervoor te zorgen dat het die dag helemaal perfect zou zijn, en dat ik me er goed bij zou voelen, nodigde Jolanda me bij haar in de salon uit voor proef make-up. Ik wist zelf niet zo goed wat ik wilde, of wat bij me paste, behalve dan dat het allemaal niet ' too much' moest zijn. Jolanda wist er gelijk raad mee en wist meteen een aantal kleuren te vinden die precies bij mijn huidskleur en ogen paste. Ik had een aantal dingetjes waar ik uit kon kiezen, maar liet me eigenlijk volledig leiden door Jolanda. En met resultaat, op de dag van de bruiloft was het helemaal perfect! Ook bleef het zelfs goed zitten en heb ik het vrijwel niet bij hoeven werken gedurende de dag. Jolanda had daar dan ook een aantal goede technieken voor. Verder was Jolanda flexibel genoeg om op de dag zelf, om 7 uur ochtends (op een Zaterdag) al bij mij voor de deur te staan. Bedankt daarvoor. Het was helemaal top en behalve dat ook nog eens gezellig om de ochtend van m'n bruiloft met jou samen door te brengen 🙂 Ik kan het iedereen aanraden, met name natuurlijk toekomstige bruidjes!
... Wissel deze metabox.
Daniela Pennings heeft geschreven op december 17, 2016 om 00:16
Ik ben vandaag bij haar geweest en ze heeft me opgemaakt en het was zo prachtig. Dankjewel voor de mooie natuur make up ik ga het zelf ook proberen.
... Wissel deze metabox.
Deborah Treuren heeft geschreven op december 1, 2016 om 21:29
Een hele leerzame workshop gehad. Wat een passie heb je voor het vak! Gezellig, interessant en oprecht.
... Wissel deze metabox.
Marie-Claire Heindijk-Eendragt heeft geschreven op november 18, 2016 om 16:09
Afgelopen maand een workshop gevolgd, producten aangeschaft maar als je eenmaal hiermee begint ben je verkocht. Dus vandaag weer terug voor wat aanvulling aan het assortiment. Mijn moeder meegenomen voor een advies van een foundation en dat vind en blijf ik vinden wat neemt deze schat de tijd voor je. Niets is teveel gezegd dat ik je een Topper blijf vinden. Jo dank je wel!
... Wissel deze metabox.
Sabina van der Leun heeft geschreven op november 12, 2016 om 08:06
Vandaag een superleuke, leerzame workshop gehad bij Jolanda. Echt veel geleerd en nu nog zelf ermee aan de slag... maar wat fijn is dat ik haar altijd als back up heb. Enthousiast ontvangen en voelde mij erg op mijn gemak! Dank je wel Jolanda.
... Wissel deze metabox.
Angelique Bondewel heeft geschreven op november 11, 2016 om 12:10
Afgelopen maandag een superleuke middag gehad bij Jolanda. Ik, als beginnend 'make upper' en zij als professioneel make up artist. Soms een beetje moeilijke, maar zeker een duidelijke uitleg gekregen waar ik thuis mee aan de slag kan. Noem het maar professioneel advies op maat. Het is dat ze niet bij mij om de hoek woont... Met andere woorden; een goede keus. Als er nog iemand is die twijfelt; Jolanda is top!
... Wissel deze metabox.
Hilde van Kempen heeft geschreven op november 11, 2016 om 10:22
Mijn moeder en ik hebben echt een super leuke middag gehad! Kwamen goede tips en het was een ware metamorfose. Helaas kan ik de foto hier niet delen maar geloof me, zeker de moeite waard om hier advies in te winnen!
... Wissel deze metabox.
Willeke Van der Leij heeft geschreven op oktober 29, 2016 om 17:44
Zelfs met drie generaties was het leerzaam .Ik zou haar aan iedereen aanbevelen, ze geeft je veel tips en als je na de workshop nog vragen hebt ben je altijd welkom.
... Wissel deze metabox.
Sheila Roza heeft geschreven op oktober 27, 2016 om 12:19
Vanmorgen bij Jolanda geweest, hele leuke vrouw die eerlijk is en echt kijkt naar wat voor jou het beste is en neemt daar alle tijd voor! Ik zou haar aan iedereen aanbevelen, ze geeft je veel tips en als je na de workshop nog vragen hebt ben je altijd welkom.
... Wissel deze metabox.