Reviews

Laat een review achter

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Sabina van der Leun heeft geschreven op november 12, 2016 om 08:06
Vandaag een superleuke, leerzame workshop gehad bij Jolanda. Echt veel geleerd en nu nog zelf ermee aan de slag... maar wat fijn is dat ik haar altijd als back up heb. Enthousiast ontvangen en voelde mij erg op mijn gemak! Dank je wel Jolanda.
... Wissel deze metabox.
Angelique Bondewel heeft geschreven op november 11, 2016 om 12:10
Afgelopen maandag een superleuke middag gehad bij Jolanda. Ik, als beginnend 'make upper' en zij als professioneel make up artist. Soms een beetje moeilijke, maar zeker een duidelijke uitleg gekregen waar ik thuis mee aan de slag kan. Noem het maar professioneel advies op maat. Het is dat ze niet bij mij om de hoek woont... Met andere woorden; een goede keus. Als er nog iemand is die twijfelt; Jolanda is top!
... Wissel deze metabox.
Hilde van Kempen heeft geschreven op november 11, 2016 om 10:22
Mijn moeder en ik hebben echt een super leuke middag gehad! Kwamen goede tips en het was een ware metamorfose. Helaas kan ik de foto hier niet delen maar geloof me, zeker de moeite waard om hier advies in te winnen!
... Wissel deze metabox.
Willeke Van der Leij heeft geschreven op oktober 29, 2016 om 17:44
Zelfs met drie generaties was het leerzaam .Ik zou haar aan iedereen aanbevelen, ze geeft je veel tips en als je na de workshop nog vragen hebt ben je altijd welkom.
... Wissel deze metabox.
Sheila Roza heeft geschreven op oktober 27, 2016 om 12:19
Vanmorgen bij Jolanda geweest, hele leuke vrouw die eerlijk is en echt kijkt naar wat voor jou het beste is en neemt daar alle tijd voor! Ik zou haar aan iedereen aanbevelen, ze geeft je veel tips en als je na de workshop nog vragen hebt ben je altijd welkom.
... Wissel deze metabox.
Marie-Claire Heindijk-Eendragt heeft geschreven op oktober 18, 2016 om 15:39
Wat mij op viel is dat ik mij zeer op mijn gemak voelde tijdens de workshop. Wat jou zo bijzonder maakt is dat jij de warmte en de passie uitstraalt, waar jij je werk van hebt weten te maken. Wat een topper ben jij Jolanda!! Mocht er iemand zijn die net als ik nieuwsgierig was/ is naar wat er allemaal mogelijk is! Zou ik zeggen dames twijfel niet en maak een afspraak.
... Wissel deze metabox.
Kim Mijland-Horsten heeft geschreven op oktober 18, 2016 om 15:39
Een hele leuke workshop gehad met 5 dames bij Jolanda. Sfeervolle ruimte en goede tips. Heel leerzaam, nu veel oefenen.
... Wissel deze metabox.
Indira Beumer-Cecilia heeft geschreven op oktober 12, 2016 om 12:16
Vanmiddag bij Jolanda geweest voor een workshop. Je komt binnen en wordt meteen met veel enthousiasme verwelkomt en op je gemak gesteld. Jolanda is super goed in haar vak en zeker ook een perfectioniste die met heel veel liefde en passie haar beroep/vak uitoefent. Ik kan haar iedereen aanbevelen. Jolanda super bedankt voor de leerzame en gezellige workshop. Je hebt er een tevreden klant bij.
... Wissel deze metabox.
Kristel Buitink-van Wijngaarden heeft geschreven op september 19, 2016 om 16:48
Jolanda heeft afgelopen weekend mijn haar en make-up gedaan voor mijn huwelijksdag en ik vond het in één woord gewéldig. Jolanda is een echte kunstenares, ziet direct wat wel en niet staat en daarnaast is Jolanda gewoon een heel gezellig en lief mens zodat je je trouwdag heel relaxed en leuk kunt starten. Dank je wel Jolanda!
... Wissel deze metabox.