Reviews

Laat een review achter

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Willeke Van der Leij heeft geschreven op oktober 29, 2016 om 17:44
Zelfs met drie generaties was het leerzaam .Ik zou haar aan iedereen aanbevelen, ze geeft je veel tips en als je na de workshop nog vragen hebt ben je altijd welkom.
... Wissel deze metabox.
Sheila Roza heeft geschreven op oktober 27, 2016 om 12:19
Vanmorgen bij Jolanda geweest, hele leuke vrouw die eerlijk is en echt kijkt naar wat voor jou het beste is en neemt daar alle tijd voor! Ik zou haar aan iedereen aanbevelen, ze geeft je veel tips en als je na de workshop nog vragen hebt ben je altijd welkom.
... Wissel deze metabox.
Marie-Claire Heindijk-Eendragt heeft geschreven op oktober 18, 2016 om 15:39
Wat mij op viel is dat ik mij zeer op mijn gemak voelde tijdens de workshop. Wat jou zo bijzonder maakt is dat jij de warmte en de passie uitstraalt, waar jij je werk van hebt weten te maken. Wat een topper ben jij Jolanda!! Mocht er iemand zijn die net als ik nieuwsgierig was/ is naar wat er allemaal mogelijk is! Zou ik zeggen dames twijfel niet en maak een afspraak.
... Wissel deze metabox.
Kim Mijland-Horsten heeft geschreven op oktober 18, 2016 om 15:39
Een hele leuke workshop gehad met 5 dames bij Jolanda. Sfeervolle ruimte en goede tips. Heel leerzaam, nu veel oefenen.
... Wissel deze metabox.
Indira Beumer-Cecilia heeft geschreven op oktober 12, 2016 om 12:16
Vanmiddag bij Jolanda geweest voor een workshop. Je komt binnen en wordt meteen met veel enthousiasme verwelkomt en op je gemak gesteld. Jolanda is super goed in haar vak en zeker ook een perfectioniste die met heel veel liefde en passie haar beroep/vak uitoefent. Ik kan haar iedereen aanbevelen. Jolanda super bedankt voor de leerzame en gezellige workshop. Je hebt er een tevreden klant bij.
... Wissel deze metabox.
Kristel Buitink-van Wijngaarden heeft geschreven op september 19, 2016 om 16:48
Jolanda heeft afgelopen weekend mijn haar en make-up gedaan voor mijn huwelijksdag en ik vond het in één woord gewéldig. Jolanda is een echte kunstenares, ziet direct wat wel en niet staat en daarnaast is Jolanda gewoon een heel gezellig en lief mens zodat je je trouwdag heel relaxed en leuk kunt starten. Dank je wel Jolanda!
... Wissel deze metabox.